New Delhi

Resa till New Delhi New Delhi är Indiens huvudstad, beläget strax utanför den betydligt större staden Delhi, och har en ganska kort, men intressant, historia. Delhi är norra Indiens enskilt största stad sett till befolkning och med en historia som … (read more)

Kochin

Resa till Kochin Kochin är en hamnstad i delstaten Kerala som ligger längs den västra kusten i Indien. Staden är därtill med sina fler än två miljoner invånare, om man räknar med tillhörande närområden, den största staden i Kerala och … (read more)

Bombay

Resa till Bombay Bombay (även kallad rdquo:Mumbairdquo:) är Indiens näst största stad sett till befolkning, med sina ca 12 miljoner invånare. Staden grundades i sin nuvarande form – ursprungligen bestod den av sju fristående samhällen på lika många öar – … (read more)

Goa

Resa till Goa Goa är den till ytan allra minsta Indiska delstaten, men också dess rikaste och mest moderna. Inom Indien är staden berömd för sina antika religiösa platser, men i omvärlden är det förmodligen de magiska stränderna som lockar … (read more)