Bordeaux

Resa till Bordeaux Bordeaux är en medelstor, pittoresk hamnstad i södra delen av Frankrike med en befolkning på ca 250 000. Staden utgör också Frankrikes största vindistrikt, en industri med anor och traditioner som går hundratals år tillbaka i tiden. … (read more)

Nice

Resa till Nice Vad Nice är mest känd för hos oss vanliga människor är förmodligen alla kasinon och alla, i pressen omtalade, kändisar som lever ett utsvävande jetsetliv. Många länders kungligheter har sommarhus på den Franska Rivieran. Så även den … (read more)

Lyon

Resa till Lyon Lyon är en av Frankrikes största städer och är känd som ett historiskt, kulturellt och gastronomiskt centrum. Ursprungligen uppfördes själva staden som vi känner den nu av Romarna och stora delar av staden är bevarad sedan dess, … (read more)

Paris

Resa till Paris Frankrikes huvudstad Paris är ett av världens viktigaste affärs- och kulturcentrum. Paris besöks årligen av 30 miljoner turister, vilket gör staden till världens mest populära resmål. Det är inte svårt att förstå varför. Paris är även ett … (read more)