Zurich

Resa till Zurich Zurich är Schweiz största stad, ligger i kantonen med samma namn och anses i allmänhet vara en av världens renaste städer. Staden har en rik historia som sträcker sig tillbaka till långt före vår tideräknings begynnelse. Mest … (read more)

Bern

Resa till Bern Bern är huvudstad i Schweiz men är trots det en förhållandevis liten stad med sina drygt 130 000 invånare i själva tätorten. Staden ligger i mitten av landet och har därför goda förbindelser med andra städer och … (read more)

Basel

Resa till Basel Basel är en av Schweiz medelstora städer och är beläget precis där landets gränser mot Frankrike och Tyskland möts. Staden är något av ett underskattat resemål för turister, men trots det erbjuder Basel något för de allra … (read more)

Geneve

Resa till Geneve Genève är Schweiz näst största stad och är förmodligen mest känd för de många fredsorganisationer och diplomatiska organisationer som staden huserar, exempelvis Röda Korsets huvudkontor och många av FN:s organisationer. Stadens historia går tillbaka flera tusen år … (read more)