Edinburgh

Resa till Edinburgh Gillar du gamla slott? Du vet, den där känslan av att vara barn och leka på vinden i mormors gamla villa…? Då bör du ta dig tid att besöka Edinburgh och de slott staden har att erbjuda! … (read more)

Birmingham

Resa till Birmingham Birmingham är Englands näst största tätort med sina ca 3,5 miljoner invånare varav ca 1 miljon bor i själva staden, som ligger ungefär i landets mitt. Platsen har varit bebodd under mycket lång tid, men staden som … (read more)

Glasgow

Resa till Glasgow Glasgow är Skottlands största stad med över en halv miljon invånare och en av Skottlands historiskt viktigaste handelsstäder. På senare tiden har staden alltmer fått karaktären av turistmål och är även värd för många konferenser och events, … (read more)

Bristol

Resa till Bristol Bristol är en medelstor stad i den södra delen av England, ett stenkast från Wales. Staden är en av de allra mest populära bland turister, tack vare en inbjudande och gästvänlig småstadsatmosfär, rikt kulturarv och pulserande uteliv.nbsp: … (read more)

Jersey

Resa till Jersey Jersey är en självstyrande brittisk kronbesittning, vilket innebär att det är ett område som formellt inte står under Storbritanniens kontroll, men likväl delar samma monark och kungahus. Jersey ligger utanför den franska kusten och är formellt en … (read more)

Manchester

Resa till Manchester Manchester är en medelstor stad i England, med drygt en halv miljon invånare. Staden är en av de mest kända engelska städerna och är berömd av många olika anledningar. Sport-entusiaster känner igen namnet från bland annat det … (read more)

London

Resa till London London är som bekant Englands huvudstad, men är också huvudstad i staten Förenade konungariket Storbritannien nbsp:och Nordirland samt i riksdelen/konstituerade landet England. Staden grundades av romarna och fick då namnet Londonium. Det bor 7,4 miljoner invånare i … (read more)